Kako žene muvaju muškarce?

Pred atraktivnom ženom, muškarci, koliko god pokušavali da se odupru, na kraju bivaju razoružani njenim oblinama, bojom glasa ili prstima, koji se nežno igraju sa uvojcima kose. One zavode figurom, zarobljavajući muški pogled do hipnotičkog transa. Ako su muškarci vizuelna bića, onda je izvesno, da su fizičke karakteristike i manipulisanje njima, najjače žensko oružje.

Da li je, međutim, i jedino? Trijumfuju li u toj igri zavođenja i na drugačiji način, koristeći inteligenciju, oslanjajući se na duhovitost, ističući plemenitost? I koliko uopšte sve to koriste, jer je pitanje pre pitanja- da li su konačno srušeni stereotipi, pa je postalo normalno da devojke startuju muškarce?

U današnje vreme muvanje žena od strane muškaraca je sve češća pojava, ali su se i dame osmelile i počele da prilaze tipovima. Videle su da od njih nema ništa, pa su odlučile da naprave prvi korak. 
U današnje vreme muvanje žena od strane muškaraca je sve češća pojava, ali su se i dame osmelile i počele da prilaze tipovima. Videle su da od njih nema ništa, pa su odlučile da naprave prvi korak.
Foto: Alo.rs

Udvaranje je nekada bilo rezervisano za pripadnike jačeg pola. Šta sve nisu radili da bi osvojili naklonost simpatija, pa čak i otpočinjali ratove zbog žene, koja im se sviđala. Danas su se povukli, zavukli u ćoškove i kao da čekaju da ih devojka njihovih snova izvuče odatle. Dogodilo se to, da su žene postale prinuđene da krenu u zavođenje.

Nevešte u toj igri, ili zapravo vešte, oslonile su se na ono iskonsko u njima. Zavođenje pogledom ispod obrva, osmeh, koji je istovremeno i stidljiv i provokativan, nežna boja glasa i zavodljiv hod. I to, nije nikakvo strateško oružje, nego ono, što je svojstveno damama od rođenja, samo je ranije, kulturološkim ili religijskim imperativima, bilo ugušeno. Kada devojka na tome počne da insistira i naglašeno koristi, po savetima gejša iz filmova, može da se kaže da je pribegla taktici. Intenzivna igra kosom je jasan znak, da žena želi da zavede određenog muškarca. A on će to moći da shvati i ako, dok razgovaraju, ona na specifičan način ukršta noge, sa vrhovima stopala usmerenim prema njemu. Dame često šalju signale i tako što stalno pred tipovima, diraju minđuše ili ogrlicu, suptilno im se unose u lice ili se smeškaju.

Italijanski doktori, pak tvrde da je zavođenje pogledom najbrže i najčistije. 

Dok s druge strane, jedna kineska studija sprovedena na 120 ljudi, otkrila je da, kada neko čuje da je osoba ljubazna, odmah je doživljava atraktivnijom, što pogotovo važi za priču u kojoj dame prilaze. Harizma je povezana sa privlačnošću lica, tako da pozitivne osobine, mogu da povećaju atraktivnost, dok je negativne smanjuju.

Smele žene, kojima nije bauk da startuju tipove, ponekad imaju problem, gde to da urade. Stručnjaci savetuju okruženje u kojem provode najviše vremena, kao što je radno mesto, jer su tu najprirodnije. Ali tu se opet kriju druge zamke, pomisao na eventualni debakl i pitanje šta posle njega. U gradskom prevozu je obično neprijatno, na ulici su veće šanse da ih muškarac loše proceni, a ako se flertovanje odigrava u kafiću, onda je, savetuju stručnjaci, najbolje da to bude za šankom, odmah do nekog muškog društva. Pritom je važno da devojka celo veče ne sedi za mobilnim telefonom, jer će time, iako sve vreme kao ćaska sa "metom", slati signal da je zauzeta ili suštinski nezainteresovana.

Fizička privlačnost je primarna, a svi ostali aduti, kao što je inteligencija, duhovitost i dobrota, dolaze na drugi pogled. Tada je važno da svaka devojka naglasi ono najbolje u sebi. 

Zavođenje je strateška igra, koja se igra u etapama, zahteva strpljenje, a pobedu treba slaviti tek na samom kraju.

Dakle, važno je da se dobro rasporede snage. A ako malo i zaškripi na početku, nemojte odmah da odustajete. I smejte se, jer osmeh, kažu, uvek deluje.


Mi ne bismo bili mi, da se nismo potrudili da saznamo, da li muškarci vole, da ih žene muvaju i šta oni zapravo misle o prvom koraku, koji naprave osobe nežnijeg pola.
Pa je tako jedan dečko rekao: "Moram da priznam da više volim ja da muvam devojke. Nekako se osećam dobro, jer mislim da je to taj neki muški zadatak. Mada ok mi je i da mi neka devojka priđe".
Nakon njega samo su se ređali komentari, tako da je jedan zgodni dasa, priznao da mu prija ženska naklonost, izjavom: "Iskreno prija mi, da me neka devojka muva i juri. Upornost se često isplati. Tako vidim, kako je mojim ženskim drugaricama, kad ih spopadaju momci".
Žene s druge strane kažu, da je ponekad dovoljno samo udeliti kompliment muškarcu, koji nam se sviđa. Izjavom: "Mislim da muškarci ne primaju dovoljno komplimenata i nisu naviknuti da im se govore lepe i pohvalne stvari. Jednom prilikom sam pohvalila parfem mog kolege, nisam mislila da ga muvam, samo mi se svideo parfem. Nisam mogla da ga se otarasim naredna tri meseca". Dok je na to, naš kolega rekao: "Jednom mi je devojka rekla da joj se sviđam, nisam umeo da odgovorim, totalno sam zaglupeo, ali je dobar osećaj".

Da li se i muškarci i žene nađu u čudu, kada im osoba suprotnog pola kaže da joj se sviđa, da li svi dok se muvamo malo zaglupimo ili se to desilo, samo našem kolegi? Pišite nam Vaša iskustva i simpatična ili manje simpatična dešavanja prilikom muvanja. 
Današnje žene i devojke su vrlo otvorene i direktne i mnoge će odmah krenuti u akciju, kada primete muškarca, koji im se sviđa. Međutim, problem nastaje, kada muškarci ne uspeju da pročitaju signale, koje im devojke šalju. Opšte je poznato da muškarci svašta primete na ženama, ali očite signale, koje im žene šalju, ne mogu nikako da primete ili se jednostavno prave da ne primećuju, da bi se žene, još više trudile oko njih. Pošto ne znamo šta je po sredi, pokušaćemo sa nekim sigurnim signalima, koje devojke upućuju muškarcima, koji im se dopadaju, a vi nam pišite, da li su stvarno to ti signali, koje žene šalju, a muškarce bi zamolili da nam otkriju, dugo čuvanu tajnu. Da li ne vidite signale ili samo želite da se žene oko vas još više potrude?
Najčešće signale i taktike, koje žene koriste, kada žele da vam privuku pažnju i kada žele da vam osvoje srce:


1. Način na koji pričaju:


Devojke obično promene način na koji govore, kada su u blizini mušakrca, koji im se sviđa, pa tako pokušavaju da budu slađe i umiljate, ne bi li im se svidele i zapale za oko. Ako primetite da se devojka mazi, dok priča i da deluje previše umiljato, onda je to siguran znak da pokušava da vam se svidi.

2. Smeškanje:

One će se trutiti da se stalno smeju i da vam stave do znanja da su oduševljene vašom pojavom i vašom pričom. Smeškaće se čak i kada to nije potrebno, a to je odličan znak da one žele da vas privuku i da vas osvoje.

3. Česti dodiri:

Sigurno vam se hiljadu puta desilo, da vas neko kroz smeh dodirne ili zagrli. Međutim, ako to devojka radi skoro stalno, onda to znači, da želi da vam se približi i da vas dodirne, ali i da vam pokaže, da je željna vašeg dodira.

4. Direktan pogled u oči:

Devojke, koje su zaljubljene imaju tendenciju da muškarca gledaju direktno u oči, duži vremenski period. Zbog toga, ako to primetite, odmah krenite u akciju, jer je to jasan znak da se vi njoj sviđate i siguran znak da nećete pogrešiti, ako krenete u akciju.

5. Konstantno traže način da pričaju sa vama:

Ako primetite da devojka stalno želi da priča sa vama, čak i kada nema razloga za to, onda to znači, da ste joj zanimljivi i da je ona bacila oko na vas. Vaše je samo da prihvatite ili ne prihvatite da budete njen partner, jer ste svakako izabranik njenog srca već odavno. 

Ako znate odgovor ili imate primer, a verujemo da imate, pišite nam u komentarima, jedva čekamo. 

Постави коментар

0 Коментари