About us


Trebalo bi da kažem nešto ukratko o sebi. To nažalost neću učiniti, ne zato što ne želim, nego zato što nas ima više koji se trudimo da ovaj blog izgleda dobro i bude još bolji. Ali svi zajedno imamo dosta sličnosti, svi smo završili srednju medicinsku školu na Zvezdari. Neki su bili studenti, neki su to još malo, neki su doktori na specijalizaciji, ali opet imamo još nešto zajedničko, svi smo išli ili idemo na isti Medicinski fakultet u Beogradu. Kroz koju godinu svi ćemo biti dr sa specijalizacijama iz raznih oblasti, estetske hirurgije, ginekologije, interne medicine, dermatovenerologije i mnogih drugih. 

Blog Online doctor je namenjen svima koji se bave raznim oblastima medicine, kao i onima koje zanima da nauče nešto novo o svom telu ili da pročitaju neku zanimljivost, na takav način da svima bude razumljivo i shvatljivo, nekad skroz ozbiljno, a nekad kroz šaljiv način.  

Na blogu će redovno biti objavljivani postovi o raznim temama, a za sve oblasti ili teme koje ne obradimo, možete da nas kontaktirate, da se u najkraćem roku, baš ono što Vas zanima nađe na našem blogu. Medicina je nauka koja ima veliku širinu, i bez kontakta sa vama, mi teško možemo da znamo šta Vas interesuje i koja vam je oblast ili bolest zanimljiva. 

Постави коментар

0 Коментари